Akció!

Erdélyi Anna: Tűztánc

3800 Ft

Mariann, a tüskés modorú patológus másra sem vágyik, mint hogy megszabaduljon a nem éppen hétköznapi családjától, az elvárásoktól és a kudarcoktól. Ám hiába menekült a gyermekkora elől egészen Budapestig: amikor egy sárkány felbukkan a fővárosban…

 

Beleolvasó

 

 

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Mariann, a tüskés modorú patológus másra sem vágyik, mint hogy megszabaduljon a nem éppen hétköznapi családjától, az elvárásoktól és a kudarcoktól. Ám hiába menekült a gyermekkora elől egészen Budapestig: amikor egy sárkány felbukkan a fővárosban, majd egy titokzatos férfi a segítségét kéri a levadászásához, a múltja elkerülhetetlenül elkezd beszivárogni a jelenébe. Előbb-utóbb döntenie kell: bujkáljon tovább a múltja elől, vagy segítsen Lászlónak elfogni az ősöreg lényt? Ahogy a macska-egér játék elindul, Mariann körül szaporodni kezdenek a gyanús és halálos tűzesetek.
De miért van Lászlónak éppen őrá szüksége? Mit akar tőle a sárkány? És legfőképpen: ki irányítja az eseményeket? Akárhogy tiltakozik ellene, Mariannak be kell látnia, hogy nem menekülhet örökké a válaszok elől. Szembe kell néznie családi örökségével, ha túl akarja élni ezt a táncot.
Az Istenek földje szerzőjének feszültséggel és humorral teli új regénye elvezet minket oda, ahol valóság és mágia találkozik egymással.

ISBN: 978-615-6586-04-9

További információk

Tömeg 0,250 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erdélyi Anna: Tűztánc” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…