Barion Pixel

Erdélyi Anna: Tűztánc (e-könyv)

1490 Ft

Mariann, a tüskés modorú patológus másra sem vágyik, mint hogy megszabaduljon a nem éppen hétköznapi családjától, az elvárásoktól és a kudarcoktól. Ám hiába menekült a gyermekkora elől egészen Budapestig: amikor egy sárkány felbukkan a fővárosban

Beleolvasó
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Mariann, a tüskés modorú patológus másra sem vágyik, mint hogy megszabaduljon a nem éppen hétköznapi családjától, az elvárásoktól és a kudarcoktól. Ám hiába menekült a gyermekkora elől egészen Budapestig: amikor egy sárkány felbukkan a fővárosban, majd egy titokzatos férfi a segítségét kéri a levadászásához, a múltja elkerülhetetlenül elkezd beszivárogni a jelenébe. Előbb-utóbb döntenie kell: bujkáljon tovább a múltja elől, vagy segítsen Lászlónak elfogni az ősöreg lényt? Ahogy a macska-egér játék elindul, Mariann körül szaporodni kezdenek a gyanús és halálos tűzesetek.
De miért van Lászlónak éppen őrá szüksége? Mit akar tőle a sárkány? És legfőképpen: ki irányítja az eseményeket? Akárhogy tiltakozik ellene, Mariannak be kell látnia, hogy nem menekülhet örökké a válaszok elől. Szembe kell néznie családi örökségével, ha túl akarja élni ezt a tűztáncot.

Az Istenek földje szerzőjének feszültséggel és humorral teli új regénye elvezet minket oda, ahol valóság és mágia találkozik egymással.

További információk

Formatum

epub, pdf

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erdélyi Anna: Tűztánc (e-könyv)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…