Barion Pixel

Egri Zsanna: Az ördög lánya 1-2 nyomtatott könyv

2990 Ft

Hogy kerül egy magyar lány a gazdag arab sejk hajójára? Hogyan lesz beduin sejk egy magyar férfiból?

Némi bűnügyi szállal átszőtt eseménydús történetet olvashatunk, ami nem nélkülözi a kalandot, romantikát. Egri Zsanna mesés tájakra, egzotikus helyszínekre kalauzolja el az olvasóit, miközben egy pillanatra sem hagyja lankadni figyelmüket.

 

Csak 1 maradt készleten

Leírás

1.Szilvia arab világa

Hogy kerül egy magyar lány a gazdag arab sejk hajójára?  Szilvia huszadik születésnapján szembesül azzal, hogy az apja a helyi maffiafőnök. Nem marad más választása, mint elfogadni az arab utazást, amely csak újabb veszélybe sodorja.  Némi bűnügyi szállal átszőtt eseménydús történetet olvashatunk, ami nem nélkülözi a kalandot, romantikát. Egri Zsanna mesés tájakra, egzotikus helyszínekre kalauzolja el az olvasóit, miközben egy pillanatra sem hagyja lankadni figyelmüket.

2. Beduin szóló

Hogyan lesz beduin sejk egy magyar férfiból? Egy súlyosan sérült, emlékezetét vesztett férfit egy beduin táborba vezeti a sors, ahol át kell vennie a falu vezetését.

Az ördög lánya II. könyvében egy különleges, egzotikus világot ismerhetünk meg, tele túlfűtött érzelmekkel, vágyakkal, csalódásokkal. Kaland, szerelem, igazi Zsannás-csavarokkal fűszerezve.

 

 

További információk

Tömeg 250 g
Formatum

epub, pdf

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egri Zsanna: Az ördög lánya 1-2 nyomtatott könyv” értékelése elsőként