Barion Pixel

HPSZ 2. (Hatalom, pénz, szerelem) pályázat

A Vízió Könyvkiadó Egyesület HPSZ 2 címmel krimi/thriller novellapályázatot hirdet a Hatalom, pénz, szerelem pályázat folytatásaként.

A HPSZ 2 novellapályázat feltételei:

Kiíró: Vízió Könyvkiadó Egyesület (vikönyv)
Pályázat kezdő időpontja: 2024. 01. 07
Beadási határidő: 2024. 03. 01
Eredményhirdetés: 2024. 04. 15–én a Vízió Könyvkiadó Egyesület facebook oldalán, a nyertes pályázók egyéni kiértesítése mellett.
Pályázhat: bárki, aki betöltötte 18. életévét.
Díjazás: a kötetbe kerülő szerzők kedvezményes árú kötet vásárlására jogosultak.
A pályázatra olyan novellákat várunk, amelyek még nyilvánosan nem jelentek meg, sem nyomtatásban, sem internetes oldalon.
Formátum: doc. vagy docx. fájl, Times New Roman, 12-es betűméret, A/5-ös méret
Terjedelem: minimum 3000(háromezer) – maximum 15000 (tizenötezer) karakter. A minimum/maximum kerettől eltérő művek kizáródnak a pályázatból.
Nevezési díj: nincs
Pályázat menete: A szerzők az itt kitölthető pályázati adatlapon beküldik pályaművüket. Maximum 3 db novella lehet egy szerzőtől és csak külön adatlapon. A beérkezett művek a beérkezést követően előszűrésre kerülnek, ahol kizárjuk a pornográf, politikai, obszcén, és a közízléssel összeférhetetlen műveket. Ezt követően, több lépcsőben, az Vikönyv könyvkiadó egyesület szakmai szempontok alapján kiválasztják a legjobb novellákat.
A kiemelkedő művek szerzőit a bírálatot követően emailben értesítjük, részükre korrektúrát, szerkesztést biztosítunk
A pályázatok elbírálását a Vízió Könyvkiadó Egyesület, valamint felkért független bírálók végzik.
A legjobb művek bekerülnek a Vízió Könyvkiadó kiadásában megjelenő kötetbe, mely nyomtatott formában várhatólag 2024. május–június hónapban kerül kiadásra, amit a szerző(k) és a kiadó külön szerződésben rögzít. A szerzők kedvezményes példány vásárlására jogosultak.
A pályáztató fenntartja a változtatás jogát, amennyiben megfelelő számú és minőségű novella nem érkezik be, a pályázat törlésre kerül.
Kapcsolattartók: Saláth Barbara, Városi Emese,
Tájékoztatás kérése: ezpalyazat@gmail.com, kapcsolat@konyvtamogato.hu

 

Hozzászólás